fredag 6 november 2009

pyssel







Ebba gör så många roliga grejer varje dag, något nytt hela tiden.
Igår började hon pussa och mata hunden med nappflaskan. Nallen som låg och sov i docksängen fick också en slurk. Ibland går hon och hämtar min vattenkanna när hon tycker det behöver vattnas. Hon vattnar dock inte blommorna för de nåt hon inte, hon vattnar allt möjligt som ligger framme. Vika tvätt gör vi ganska ofta också, det har slutat med att Ebba går och drar ut kläder i garderoben för att ha nått att "vika"
Hon pysslar ofta med sina halsband, hänger upp dem på soffan, ta av och på sig dem osv. Hämtar skor, ibland sina egna eller mamma och pappas. Sen tar hon oftast av sig strumporna innan hon ska ta på sig skorna, hon har bra tålamod och när hon tillslut inte lyckas då försöker hon istället trä på strumpan igen!!
På toaletten åker det ner saker både i papperskorgen och toan, allt som hon tycker behöver slängas....oftast är det bara papper och blöjor men en bil har varit i toan och vänt. Johans mobil var väldigt nära igår..
så roligt att bara titta på henne när hon går och pysslar!! Hmm världens goaste Ebba

2 kommentarer:

Ingemar sa...

Hunden har Ebba fått av Johans syster, kan det vara någon "deal" på gång att Ebba ska vänja sig vid att Johan skaffar en riktig vovve :)
Hälsningar från Farfar

Ebba sa...

jag får nog ta ett snack med Bisse, hon vet väl att det inte går deala med Johan utan mig inblandad...