tisdag 5 januari 2010

Mormor fyller år!




I söndags firade vi mamma(mormor). Ebba vill vara med där det händer grejer hela tiden. Mormor och morfar hade inte en lugn stund med gäster och två barnbarn.
Johan har minnsann hunnit lära ebba enhel del under sin pappaledighet. Numera vet hon vad "give me five" betyder. Hon skrattar som en tok och sätter fram handen. Han gjorde nått annat, för helt plötsligt sov hon två HELA nätter utan att vakna en gång... fast inte inatt förstås för då skulle ju mamma upp tidigt.... Börjar bli en del att göra på jobbet nu och det bara snurrar i huvudet på mig..suck. Det är ju kul men åhh jag var ordentligt trött på det igår när jag kom hem. Då ville jag verkligen vara mammaledig igen. Men idag var det kul igen! Vi gör inget annat än packar upp varor från Skrivab och Brio, inreder och så lite planering förstås!!
Vi bestämmer helt från början hur vi vill jobba och det gör ju att vi har hur stor frihet som helst!!
På bilden kan ni se Ebba sovandes i bilbarnstolen som sitter på vagnen.... De har varit och badat i simhallen med Nollan, Ulle och Edwin idag. ebba somnade i bilen så Johan bar in hela bilbarnstolen. Alla sätt är bra utom de dåliga!!
Grattiskramar till världens bästa Marie som fyller år idag!!
Vi börjar bli lastgamla nu ju...

Inga kommentarer: