torsdag 24 september 2009




Idag har Farmors begravning varit. Det var jättefint och det var många som kom för att ta farväl av lilla farmor. Veronica sjöng jättefint och Julia hade gjort jättefina blomarrangemang. En ganska jobbig dag faktist, det var dock roligt att träffa alla kusiner men det var av lite fel anledning. Farmor var den bästa farmorn som fanns, när vi var små gjorde hon plättar eller makaroner till oss kusiner, sen gick vi ut i trädgården och matade hennes tama ekorre "Kurre" som tror jag han hette.
Ebba har varit hos sin Farmor och Farfar och busat under tiden och Ebba verkar vara på toppenhumör nästan jämt nu. Spisen är toppen, Ebba gillar att öppna och stänga luckorna, plocka i och ur grejer. Hon har även försökt att själv krypa in i den ett flertal gånger. Hon har fått upp ögonen för sin fåtölj också, klättra upp och ner i den. Igår när vi lyssnade på radio började hon klappa varje gång det kom musik, hon kanske blir lite musikalisk trots att hon inte har så mycket att brås på. Och så förstås cyklingen, den är helst obligatorisk varje dag flera gånger om Ebba fick bestämma, hon går ut i hallen och pekar på hjälmen och säger dä, dä dä!
Ikväll har vi hängt upp ballonger och fixat inför den stora dagen. Fylla 1år gör man bara en gång. Imån blir det kalas med Ebbas kompisar och deras föräldrarlediga föräldrar!! kl.9 börjar vi så då är vi inte anträffbara!!hihi Ebba har redan fått ett födelsedagskort, Ebba hälsar och tackar Åsa för det!

Inga kommentarer: