fredag 27 februari 2009


Nu var det ett tag sen vi skrev så då ska vi beta av allt som hänt.
Johan och Nollan satte upp gipsskivorna i taket på utbygget, jag(Hanna) och pappa (Peter) isolerade på nedervåningen av utbygget. Blev mycket gjort den helgen , så skönt!!
Vi har varit på babysim i måndags och Ebba verkade gilla det för en gång skull. Hon verkade trivas i vattnet och vi gjorde flera dyk utan protest. Hon börjar vänja sig att få vatten över huvudet,toppen!!
Hon har ju också börjat äta en hel del gröt,potatis, vatten, majs och vad helst Ebba kommer åt. Hon är väldigt glad i mat och det är ju bra. det har äntligen börjat visa sig på viktkurvan också. Idag vägde hon 6735g och är nu 5månader. Kanske ingen övervikt men en bra viktökning sen sist!!
Hon har även börjat äta varannan timme på nätterna men det ska jag sätta stopp för. Börjar känna av lite smått sömnbrist nu. Denna helgen ska Ebba träffa faster Bisse och alla sina tre kusiner. På söndag blir det kalas för jag har fortfarande inte firat min 25års dag, kanske inte är något att fira men en anledning att äta tårta!! tagits lite dåligt med bilder, ska bli bättre med det.
Vi har förresten varit på dop också, Ines har nu fått vatten på huvudet!! det gick jättebra, Ebba har fått en bundis och det är Lovisa Ines storasyster. Många kramar blir det!!

1 kommentar:

anitaask sa...

Hej Ebba
Passade kläderna vi köpte idag.